Álláshirdetés
 
Bástya-Őr Objektum Kft. Magunkról Szolgáltatásaink Munkatársaink Referenciák Koncepciónk Felszereltség Díjszabás Képek Elérhetőségek
 
 
  További hírek
 
  Kutyás járőr szolgálat
Irodaházak őrzése védelme
Objektumok őrzése, védelme
Biztonsági járőrszolgálat
Portai szolgálat
Recepciós szolgálat
  Biztonsági őrszolgálat
Pénz-értékszállítás
Pénzintézetek őrzése
V.I.P. személyek kísérése
Objektumok védelme
Objektumok őrzése
  Fegyveres biztonsági járőrszolgálat
Építkezések őrzése-védelme
Telephelyek őrzése-védelme
Parkolók őrzése-védelme
Területek őrzése-védelme
Magunkról

Tisztelt Hölgyem / Uram !

Köszönjük megtisztelő figyelmét cégünk iránt és engedje meg, hogy néhány szóval bemutassam vállalkozásunkat. A Bástya-Őr Objektum Kft. 2000-ben alakult és kezdte meg munkáját. Alapításkor a rendvédelmi szerveknél illetve más vagyonvédelmi cégeknél tapasztalatokat szerzett szakemberek munkájával jött létre. Ez garantálja a szakmai hozzáértő munkánkat a vagyonvédelem szinte minden területén. A Bástya-Őr Kft. azért került megalakításra, hogy tevékenységével a bűnözés napjainkban tapasztalható növekedése ellenére megvédje ügyfeleit attól, hogy esetleges bűncselekmény célpontjává, áldozatává váljanak. Cégünk vezetése mind biztonságtechnikai, informatikai, mind élőerővel történő biztonsági őrzés (objektumőrzés, rendezvénybiztosítás, személyvédelem, stb.) terén megfelelő képzettséggel és tapasztalatokkal rendelkező szakemberekből állnak.

Üzletpolitikánk :

Cégünk vezetése a megalakulás óta szem előtt tartja ügyfelei és partnerei igényeinek maximális kiszolgálását, amely a szolgáltatás magas szintű feladat teljesítését jelenti, úgy a Bástya-Őr Objektum Kft. vezetői, mint a cég minden dolgozói részéről.

Kompromisszumokat nem ismerve végezzük tevékenységünket, tisztában vagyunk vele, hogy a XXI. században kizárólag a minőségi munka tekinthető elfogadhatónak.

Célunk az, hogy Ügyfeleink maximális megelégedettségére végezzük szolgáltatásunkat.

Fontosnak tartjuk a folyamatos kapcsolattartást ügyfeleink és a Bástya-Őr Objektum Kft. között, hiszen a folyamatos kommunikáció segíti a zavartalan együttműködést, az esetlegesen előforduló hibák mielőbbi kijavítását.
Munkamódszerünk kialakításakor az elsődleges célunk az volt, hogy megrendelőink számára optimális biztonságot szavatoljunk oly módon, hogy közben csak minimális mértékben zavarjuk őket és ügyfeleiket a mindennapos munkavégzésben. Ennek szellemében vagyonőreink határozottan és szakszerűen lépnek fel az erőszakos, garázda, útonálló jellegű cselekmények elkövetőivel szemben.

Cégünk tevékenységét a mindenkori hatályos jogszabályok szerint végzi, munkánk során a munkatársaink egyértelműen bizonyított mulasztásából keletkezett károkért felelősséget vállalunk.

Biztosításunk a Generali Providencia Biztosítóval kötött szerződés alapján évi 200 000 000 Ft értékhatárig vállal garanciát.

Éves szinten : 200 000 000 Ft,
Káreseményenként : 20 000 000 Ft

Őszinte tisztelettel :
Pálinkás Péter - ügyvezető igazgató