Álláshirdetés
 
Bástya-Őr Objektum Kft. Magunkról Szolgáltatásaink Munkatársaink Referenciák Koncepciónk Felszereltség Díjszabás Képek Elérhetőségek
 
 
  További hírek
 
  Kutyás járőr szolgálat
Irodaházak őrzése védelme
Objektumok őrzése, védelme
Biztonsági járőrszolgálat
Portai szolgálat
Recepciós szolgálat
  Biztonsági őrszolgálat
Pénz-értékszállítás
Pénzintézetek őrzése
V.I.P. személyek kísérése
Objektumok védelme
Objektumok őrzése
  Fegyveres biztonsági járőrszolgálat
Építkezések őrzése-védelme
Telephelyek őrzése-védelme
Parkolók őrzése-védelme
Területek őrzése-védelme
Koncepciónk

Megelőzés
A nem kívánt események megakadályozásának legfőbb eleme a prevenció. A megelőző intézkedések meghozatala kiküszöböli illetve minimalizálja ezen események bekövetkeztének kockázatát.

Ezért cégünk minden objektum őrzésének megkezdését megelőzően komplett kockázatértékelést végez a területen. Ez alapján megállapítjuk az objektum gyenge pontjait, a biztonsági kockázati tényezőket és az adatok alapján elkészítjük a területre vonatkozó őrzés-védelmi koncepciót.
A Megbízóval közösen pontosítjuk az őrök felállítási helyeit, a feladatait és az egyéb az objektum és az ott dolgozók biztonságát szolgáló szabályokat, intézkedéseket.

Oktatás
Azért hogy Megbízóink és cégünk által felállított szabályok maradéktalanul betarásra kerüljenek, továbbá, hogy a szolgáltatás minőségét hosszabb távon is biztosítani tudjuk, illetve fejleszthessük, minden kollégánk (vagyonőr, recepciós) folyamatos oktatásban, továbbképzésben részesül (liftkezelői oktatás, tűzvédelmi oktatás, számítástechnikai továbbképzés, egyéb új biztonságtechnikai rendszerek kezelésére történő továbbképzés).

Cégünk az őrzés-védelemre adott ajánlat összeállítását mindig személyre szabottan végzi, ahol figyelembe veszi a terület vagy objektum sajátosságait és a megbízó egyedi igényeit.

A terület körülményei:

elhelyezkedése
jellege
nagysága
tagoltsága
az ott tárolt anyagok milyensége, mennyisége
megközelíthetősége
technikai háttere

Fenti információk birtokában készítjük el az objektumra vonatkozó optimális védelmi koncepciót.